276°
Posted 20 hours ago

Auto Tools Direct Hydraulic Drive Shaft Puller

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Application conçue pour un arbre de transmission maintenu dans la boîte de vitesse par une bague de retenue élastique. Designed to engage between the inner driveshaft and the gearbox housing to lever out the driveshaft. Poignée enrobée de caoutchouc sur levier en acier trempé avec traitement thermique spécial sur les points de levier. Speziell zum Ansetzen zwischen Antriebswelle und Getriebegehäuse konzipiert, um das Innengelenk der Antriebswelle auszuhebeln.

Ontwikkeld om aan te grijpen tussen de binnenste aandrijfas en de versnellingsbakbehuizing om de aandrijfas te demonteren. De aandrijfassen van veel voorwielaandrijvingen worden in de versnellingsbak op hun plek gehouden met behulp van een borgring met veerklem. Om de aandrijfas van het voertuig te verwijderen, moet de binnenste aandrijfas worden gedemonteerd. Als gereedschap wordt gebruikt dat niet de benodigde hefboomwerking op de juiste plek levert, kunnen de behuizing van de versnellingsbak en de koppeling van de aandrijfas worden beschadigd. De 8103 demontagevork voor de binnenste aandrijfas is specifiek ontwikkeld om de juiste gecontroleerde kracht uit te oefenen op de binnenste aandrijfas, zodat u hem snel en gemakkelijk kunt demonteren. Er is geen hamer benodigd. Toepassing ontwikkeld voor aandrijfassen die in de versnellingsbak op hun plek worden gehouden door een borgring met veerklem. Geschikt voor onder meer: Ford, Mazda, Volvo, Renault, Dacia en andere voertuigen met voorwielaandrijving.

Einsatzmöglichkeiten sind u. a.: Ford, Mazda, Volvo, Renault, Dacia und andere Fahrzeuge mit Frontradantrieb. In rubber gedompelde handgreep aan een hendel van gehard staal met speciaal thermisch behandelde hefpunten.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment